I et bibliotek kan du tildele specifikke rettigheder til mapper. Dette gør det for eksempel muligt for klienter og vejledere at redigere bestemte mapper og tilføje fotos og billeder af måltider. Denne artikel forklarer, hvordan du administrerer disse mapperettigheder.
Hvordan virker det?
Gå til mijneigenplan.nl og log ind
Du er nu på dit online miljø og klik på bibliotek
Når du holder musen over en mappe, bliver et låseikon synligt:
Du ser nu 2 valgmuligheder:
- Alle med adgang til denne konto kan se billeder i denne mappe:
Med dette flueben gør du en billedmappe synlig for alle på kontoen og for alle tilknyttede apps til kontoen.
Dette er praktisk for billedmapper med generelle billeder, der ofte bruges af klienter på lokationen.
Indeholder en mappe privatlivsfølsomme billeder? (For eksempel personlige billeder af en klient?) Du vil så deaktivere dette flueben og give personen specifikke rettigheder via listen nedenfor. På den måde kan denne person, selv som ikke-administrator, bruge disse billeder ved planlægning i det online miljø. - Alle kontoadministratorer ser denne mappe og kan tilføje og fjerne billeder:
Dette flueben er som standard aktiveret for nye mapper. Med dette flueben er mappen altid synlig for alle kontoadministratorer. Dette forhindrer, at forskellige administratorer (vejledere) på kontoen ved en fejl opretter dobbelte mapper, og rettighedsstyringen bliver meget enklere.
Godt at vide:
Kun lokationsadministratorer kan oprette mapper. Klienter og vejledere kan ikke længere oprette billedmapper. De kan anmode kontoadministratoren om dette. På den måde undgår vi en vildtvoksende mængde af billedmapper.
Vi får regelmæssigt feedback om, at det ville være praktisk, hvis klienter også kunne bruge deres egne billeder via telefonen, når de planlægger aktiviteter i appen. Dette er endnu ikke muligt uden at andre klienter også får disse billeder at se (mappe med indstillingen "Alle med adgang til kontoen kan se billeder i denne mappe"), hvilket ikke altid er ønskeligt.Når en klient ønsker at planlægge med privatlivsfølsomme billeder, er det online miljø det rette sted for dette.
I fremtiden ønsker vi at gøre det muligt at knytte billeder til personer. Så vil det også være muligt kun at vise disse i apps for specifikke personer.
