Nogle gange er det rart, at informationstavlen altid er klar på en specifik fane. Ofte fordi al grundlæggende information er synlig her med det samme. Klienter, der ikke kan/vil betjene tavlen, har stadig adgang til al relevant information, tavlen er så altid klar til dem.
Med tavlens automatiske nulstillingsindstilling er dette muligt. Tavlen vender derefter altid tilbage til den første fane efter et indstilleligt antal minutters inaktivitet.
I denne artikel forklarer vi, hvordan du indstiller dette.
Hvordan kommer jeg til indstillingerne?
Gå til din informationstavle i online-miljøet. Vælg derefter “rediger tavle”. Denne mulighed finder du øverst til højre på skærmen.
Derefter vil du se følgende muligheder vises, og du klikker på Tavleindstillinger:
