Som standard arbejder vi med et tilmeldingssystem: klienter og vejledere kan tilmelde sig selv på informationstavlen til f.eks. et måltid eller en aktivitet.
Nogle gange foretrækker lokationer dog at arbejde omvendt: alle er som standard tilmeldt, og kun de, der ikke ønsker at spise med eller deltage, afmelder sig eksplicit på tavlen.
Vi forklarer gerne, hvordan du indstiller dette.
Tilmeld personer som standard
Gå til mijneigenplan.nl og log ind.
Klik på knappen: Kalendere.
Vælg nu én af kalenderne, hvor du vil tilføje en aktivitet.
Vælg en dag og klik på knappen for at tilføje en aktivitet til planlægningen.
Du kan også redigere en eksisterende aktivitet ved at klikke på den i den kalender, den er i.
- Derefter, når du planlægger en ny aktivitet eller et måltid, tilføjer du alle personer i fanen “Hvem”. Brug de praktiske genvejsfunktioner “Alle personer” eller “Fra gruppe” til hurtigt at tilføje personer.
Afmelding
Når du nu klikker på en aktivitet eller et måltid på informationstavlen, ser du alle personer som standard tilmeldt. De personer, der ikke ønsker at deltage, kan nu afmelde sig.
I kalenderens rapportfunktion kan du præcist se, hvem der er tilmeldt, og hvem der har afmeldt sig.
Bemærk: ekstra trin ved app-brug
Ønsker du at bruge gentagne aktiviteter, hvor alle er standard tilmeldt, og bruger klienter på lokationen udover informationstavlen også appen? Så er det bedst at deaktivere synkroniseringen af måltids- eller aktivitetskalenderen i dette tilfælde.
- Naviger til den pågældende kalender
- vælg “Om”
- vælg “Tilpas”
- Sørg for, at afkrydsningsfeltet “Synkroniser aktiviteter fra denne kalender også til apps” er deaktiveret for denne kalender.
