Når du vil tilføje en person til din konto, kan du læse i artiklen, at dette sker via en invitationsmail.
Godt at vide:
Efter 7 dage er invitationen ikke længere gyldig på grund af datasikkerhed. Nedenfor er et eksempel, hvor du kan se, at invitationen er udløbet.
Hvis du bemærker, at du ikke længere kan bruge invitationen, skal kontoadministratoren sende dig en ny invitation. Den gamle invitation skal først slettes ved at klikke på papirkurven, som det ses på billedet ovenfor.
Derefter kan kontoadministratoren konsultere den ovennævnte artikel for at sende en ny invitation.
