Starter en ny kollega på din lokation, og vil du give vedkommende adgang til lokationskontoen?
Eller vil du lade et andet familiemedlem se med i online-miljøet i en familie?
Du kan derefter invitere personen som en ny bruger. I denne artikel viser vi, hvordan dette fungerer.
Inviter en vejleder / bruger
Gå til mijneigenplan.nl og log ind.
Klik på “Indstillinger” øverst til højre
Klik på “Inviter bruger”.
Indtast den e-mailadresse, som denne bruger kan logge ind med.
På den næste side kan du anvende brugerrettighederne.
En administrator kan se alle data for alle personer.Vejlederen modtager en invitation via e-mail. Åbn e-mailen og accepter invitationen ved at klikke på linket. Her kan den inviterede vælge mellem eksisterende bruger eller ny bruger.
Hvis vejlederen har en eksisterende konto, er det muligt for vejlederen at skifte mellem forskellige konti.
Indstilling af brugerrettigheder
Når du har fået en konto, kan du indstille, hvilke planer og/eller kalendere du kan se. Det er nemlig ikke altid nødvendigt, at du har adgang til alle planer. Dette er for at overholde GDPR-loven (Generel databeskyttelsesforordning).
Læs mere her:
Sletning af en vejleder / bruger
Hvis du som vejleder ønsker at forlade kontoen, eller en vejleder ikke længere er aktiv på kontoen, er det muligt at trykke på skraldespandsikonet. Dette vil medføre, at du selv mister adgangen til kontoen, eller at du nægter din kollega adgang.
